Motocykly – aktualizace našich služeb

Článek napsal
Jakub Čech
dne 30. 4. 2022

V tomto krátkém článku Vám představíme novinky našeho zaměření v péči o motorky. Jednostopé stroje jsou, stejněw jako auta, nejen naší prací, ale také koníčkem. V tom nás naše práce baví a díky tomuto přístupu jsou za námi nemalé výsledky.

Letos jsme se kromě běžných, již řadu let zaběhlých služeb, zaměřili na motorky. Jde nám hlavně o dostupnost a dostatečnou kapacitu těchto služeb. A to ať na běžnou údržbu, základní umytí, vyčištění, ale také na renovace. Tím myslíme hlavně leštění lakovaných částí, plexi, čištění chromů, sedadel, kožených prvků a brašen, ale také třeba přilby, které jsou součástí výbavy a výsledného vzhledu každého motorkáře. Nezapomínáme ani na takovou věc, jako je řetěz. Je nutné se o něj starat. A proč by se zákazník měl po mytí ještě starat o zrovna takovou běžnou údržbu u které se člověk, ikdyž nechce zamaže. V jednoduchosti, u nás stačí sednout a můžete vyrazit.

V ceníku jsme vybrali čtyři hlavní programy. Jsou nastaveny tak, aby pokryly valnou většinu našich služeb. Tím ale nikoho nestavíme do striktního výběru programu. Stejně jako u aut jsme otevřeni individualitám. Rádi se zákazníky diskutujeme nad jejich požadavky. A tak není problém si domluvit kupříkladu základní mytí a k němu přidat leštění plexi a údržbu řetězu. Na tomto principu stavíme vše a jsme rádi, když požadavky splníme a při předání vidíme úsměv na tváři majitele a pár hezkých slov.

Neváhejte se tedy objednat, stačí si zadat objednávku na webu, případně napsat mail, když se chcete rozepsat. Můžete zavolat a nebo se i klidně zastavit rovnou se svým strojem osobně a vše rádi probereme. A pokud si budete chtít ještě více počíst, koukněte také na náš článek na webu Motorkáři:

https://www.motorkari.cz/clanky/clanky-predstavujeme/pece-o-vzhled-motocyklu-47330.html